bruikbaar & van grote waarde

LEVEN TUSSEN HET AFVAL


Stichting PAN DE VIDA 

Wat is er mooier om de visie van Her-leef uit te dragen! Mijn verlangen is om te delen vanuit mijn inkomsten die ik door de verkoop van mijn producten mag ontvangen. Zo hoorde ik pas geleden het schrijnende verhaal over dit prachtige ventje (zie foto's).

Hij is nog maar vier maanden oud en erg verwaarloosd. Zo ernstig, dat thuis blijven wonen niet meer mogelijk is. Onlangs is hij met open armen ontvangen in het kindertehuis van Pan de Vida in Peru. Pan de Vida is een prachtige stichting die zich inzet voor de armste kinderen van Peru. Er zijn inmiddels 41 kinderrestaurants, waar ruim 2800 kinderen op schooldagen een goede maaltijd krijgen en waar het Evangelie met ze gedeeld wordt. Daarnaast zijn er twee kinderdagverblijven en een kindertehuis.


Dit mooie ventje heeft dringend kleren nodig, een kinderbedje, badje en overige babyspullen. Her-leef heeft hierin iets mogen betekenen. Het is geweldig om de visie van Her-leef ook op deze manier handen en voeten te geven. Op deze manier brengen we samen een stukje van de liefde van Jezus naar hen, die Zijn liefde zo nodig hebben!!

Meer informatie over Pan de Vida kunt u vinden op: www.pandevida.nl